vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalAUDIO Scandalul morților de la Spitalul Pantelimon. Urmează și alte rețineri

AUDIO Scandalul morților de la Spitalul Pantelimon. Urmează și alte rețineri

-

Surse apropiate cazului morților de la Pantelimon ne-au spus că sunt indicii concrete că urmează noi rețineri în rândul cadrelor medicale de la spital. Cel puțin cinci asistente și infirmiere vor fi reaudiate astăzi.

Aceleași surse susțin că anchetatorii pot deja proba că au fost scăzute dozele de noradrenalină, fapt care a dus la decesul pacienților!

CITEȘTE ȘI: VIDEO Dezvăluirile Cetățeanul se confirmă! Cine este primul suspect reținut în dosarul morților suspecte de la Spitalul Sf Pantelimon

Audio: Asistenta Pisică ar fi știut de scăderea dozelor de noradrenalină, dar a mințit

Asistenta Maria Pisică, cea care a fost reținută miercuri pentru mărturie mincinoasă, apare pe înregistrarea audio a discuției dintre directoarea de îngrijiri medicale Camelia Stamatoiu și asistenta de la ATI care i-a relatat despre posibila ucidere a pacienților aflați în stare gravă, prin scăderea dozei de noradrenalină:

Puteți asculta în înregistrare pe asistenta care relatează posibilele crime de la Pantelimon, aflată în posesia Parchetului, care afirmă că Maria Pisică avea cunoștință despre ce fac medicii. Iar directoarea Stamatoiu cere să se transmită asistentelor să spună adevărul (ascultă înregistarea de la minutul 2):

„Directoare: Doamne ferește! Așa ceva… Doctorița Pompilian (n.r. șefa Secției ATI) știe de chestia asta?

Asistentă: Nu știu dacă știe, dar ce, ea nu s-a întrebat câți morți au fost? Nu cred că medicii nu discută între ei. Mi-e imposibil să cred.

Directoare: Doamne, ferește!

Asistentă: Ce, nu știm? Tocmai acum când au modificat și pe ștatul la Pisică, care de abia a intrat ca asistentă la ATI, nu știu cât are, câteva luni… (neinteligibil) Zice (asistenta Pisică – n.r.): ‹…, eu am doi copii acasă›. Știu, și eu am unul. ‹Ce vor ăștia să facă?› Păi, vor să elibereze secția, nu vezi? Asta vor să facă.

Directoare: Doamne, ferește! Oricum, cum e scandalul ăsta cu…. în cazul în care se aude sau vine cineva peste voi, să spuneți adevărul, să nu le acoperiți!

Asistentă: Noi nu acoperim cu nimic… Dacă te cheamă, să nu spui, să spui că nu știi nimic… Păi, cum să spun că nu știu nimic? Din moment ce te cheamă undeva, nu?

Directoare: Nu, să nu mințiți, să spuneți adevărul”

CITEȘTE ȘI: Înfiorător! Weekendul morții la Spitalul Pantelimon – 30 de pacienti decedați

Disclaimer: Ziarul Cetățeanul interzice agregatorului de știri „Știri pe Surse” să preia integral sau fragmente din această înregistrare fără citarea corectă a sursei!

Iată însă că asistenta Maria Pisică i-ar fi mințit pe procurori, după ce, spun surse din Pantelimon, și ea, și alte asistente ar fi fost intens „prelucrate” în mai multe ședințe în cadrul secției ATI. Rezultatul a fost că procurorii au reținut-o pentru mărturie mincinoasă. Urmează și alte rețineri din rândul celor care au mințit în fața polițiștilor la primele audieri.

CITEȘTE ȘI: Conducerea Spitalului Sf. Pantelimon amenință, dar nu răspunde la întrebări

Anchetatorii pot proba scăderea intenționată a dozei de noradrenalină

Sursele Cetățeanul spun că procurorii pot deja determina cu exactitate momentul în care a fost scăzută doza de noradrenalină. Pe stația centrală de monitorizare se pooate vedea ora și minutul la care pacientului i-a scăzut brusc tensiunea. „Dacă se reduce abrupt noradrenalina, de la 15 sau de la 20 la 1, durează puține minute până când pacientului îi scade brusc tensiune arterială”, ne-au spus sursele.

Aceleași surse susțin că imediat după debutul scandalului, organele de anchetă au venit însoțiți de niște tehnicieni cu laptopuri, care ar fi descărcat date direct de la injectomatele prin care se administra noradrenalina:  „Au venit cei de Parchet și au descărcat memoria injectomatelor. Au pus injectomatele pe masă, le-au conectat la un soft și le-au descărcat. Este foarte posibil ca acum să știe procurorii și momentul exact în care medicii ar fi scăzut cu intenție doza de noradrenalină!”.

CITEȘTE ȘI: DOVEZI Numărul real al morților de la Spitalul Pantelimon este mai mare decât cel anunțat oficial! Lista mincinoșilor

„A fost folosit și detectorul de minciuni”

Surse din cadrul spitalului spun că mai mulți angajați ar fi fost testați de anchetatori cu detectorul de minciuni. Potrivit surselor Cetățeanul, asistentei medicale reținută acum de procurori pentru că a mințit în declarații, Maria Pisică, i s-ar fi făcut rău și a leșinat atunci când i s-a spus că va fi supusă testului cu poligraful.

CITEȘTE ȘI: Operații fictive la Spitalul Pantelimon. Fraudă în Sănătate! Ce spune premierul Ciolacu?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...