joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMinistrul Sănătății: Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sănătății: Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier

-

Ministrul Sănătății a declarat, sâmbătă, la Iași, că România va primi 4,6% din cota lunară de vaccinuri împotriva COVID-19 a Comunității Europene.

Nelu Tătaru a mai spus că imunizarea va fi eficientă atunci când 60-70% din populație va fi vaccinată. El a a dat garanții că România va achiziționa vaccinuri pentru întreaga populație.

„Nimeni nu știe sigur când vor ajunge aceste tranșe’

“La nivelul Comunității Europene, noi reprezentăm 4,6% din fiecare livrare care se va face lunar. Odată cu otunci când 60-70% din populație va fi vaccinată. El a a dat garanții că Agenția Europeană a Medicamentului, se poate face livrarea către statele membre…Nimeni nu știe sigur când vor ajunge aceste tranșe. Ține de autorizația pe care o vor obține aceste firme…Noi vom achiziționa vaccinuri pentru întreaga populație. Se spune că avem o imunizare atunci când avem 60-70% din populație vaccinată”, a precizat Ministrul Sănătății.

Vaccinul împotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca vaccinul antigripal

Ministrul Sănătății a precizat că se va administra şi o a doua doză cu rapel la 28 de zile de la prima.

„Se face cu rapel la 28 de zile (vaccinul împotriva noului coronavirus – n.r.). La fel, sezonier, ca şi vaccinul antigripal. Sperăm ca, odată cu vaccinarea, să putem vedea în vară o scădere a numărului de cazuri şi să putem avea acea perioadă liberă. La fel ca şi în sezonul gripal, atunci se va face şi vaccinul anti-COVID”, a explicat ministrul Sănătății., potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Babasha, despre prezenţa la concertul Coldplay care a împărţit România în două: Sunt câteva persoane de la care nu mă aşteptam!

0
Babasha a oferit explicații după apariția în concertul Coldplay de miercuri, 12 iunie. CITEŞTE ŞI: Cod galben de vijelii Babasha: „Nu mă aşteptam în viaţa mea să fie chiar atât de rău" Cântăreţul de manele Babasha a povestit experiența de pe Arena...