miercuri, mai 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimul judecător din România mort din cauza COVID-19

Primul judecător din România mort din cauza COVID-19

-

Judecătorul Bogdan Marin de la Tribunalul București a murit de Covid. El este primul judecător din România mort în urma infectării cu COVID-19. Magistratul avea 47 de ani.

El era internat la Terapie Intensivă de joi. El lucra la Secția 4 civilă a Instanței, potrivit stiripesurse.ro.

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a domnului Bogdan Marin, judecător în cadrul Tribunalului București-Secția a IV-a Civilă, delegat de la Tribunalul Călărași. Transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!”, arată CSM într-un comunicat.

Colegii săi se află în stare de șoc pentru că judecătorul se simțea bine și prezenta o evoluție favorabilă. Starea lui de sănătate s-a deteriorat în urmă cu câteva zile.

Joi a fost intubat la ATI. Iar sâmbătă au fost identificați donatori pentru plasma care urma să ajungă la magistrat. Judecătorul Bogdan Marin a decedat duminică și nu este cunoscut dacă acesta suferea și de alte afecțiuni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cine va prelua dosarul lui Vlad Pascu

0
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost recuzată înainte de ultimul termen al procesului în care este judecat Vlad Pascu, adolescentul drogat care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai de anul trecut, de caz urmând să se...