luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBebeluș de 6 luni, transportat cu o aeronavă MAI la București, după...

Bebeluș de 6 luni, transportat cu o aeronavă MAI la București, după ce a picat pe el oala cu bulion încins

-

O aeronavă din dotarea Inspectoratului General de Aviație al MAI a transportat un bebeluș de 6 luni din Baia Mare, care prezenta arsuri pe 20% din suprafața corpului. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General de Aviație al MAI.

„La câteva ore după ce au dus la bun sfârșit o misiune umanitară în Germania, colegii noștri comandorul Olteanu Emil și căpitan Adochiței Cătălin sunt solicitați din nou, de data aceasta să salveze un copil în vârstă de doar 6 luni, care a suferit arsuri pe 20% din suprafața corporală.

Având în vedere starea gravă a copilului și necesitatea transferării acestuia de la Baia Mare la o unitate spitalicească din București, a fost solicitat avionul Cessna Citation V, echipat pentru executarea misiunilor aeromedicale. Pe tot parcursul zborului, copilul va fi monitorizat și asistat de o echipă medicală din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgență București”, a transmis Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Două românce minore, luate cu forţa de statul suedez: Disperați, părinții cer ajutorul autorităților

0
Caz scandalos în Suedia. Două fete ale unei familii de români, stabilită în Suedia, au fost preluate în mod abuziv de stat. Disperați, părinții cer ajutorul autorităților române. CITEŞTE ŞI: Saloanele de tatuaje nu mai au voie să primească minori Cazul...