joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFoc de armă pe străzile din județul Galați. Incidentul s-a produs în...

Foc de armă pe străzile din județul Galați. Incidentul s-a produs în fața unui restaurant

-

Foc de armă noaptea trecută în orașul Tecuci, județul Galați. În urma unui conflict, un bărbat a tras cu pistolul în apropierea mașinii persoanei cu care s-a certat. Agresorul a fost identificat de polițiști i este cercetat penal pentru uz de armă fără drept și amenințare.

Potrivit IPJ Galați, incidentul s-a produs în fața unui restaurant din Tecuci.

„Un bărbat de 48 de ani a sesizat faptul că cineva a tras cu pistolul asupra mașinii care se afla pe strada Unirii, din orașul Tecuci. El își comandase o pizza și a intrat in conflict cu câteva persoane care se aflau pe terasa pizzeriei. Unul dintre bărbatii de la masa l-a amenintat cu un pistol si a tras un foc de pistol in plan vertical. Agresorul a fost identificat, are 28 de ani, este din Tecuci și deține legal pistolul cu proiectil de cauciuc. Este o armă neletală supusă autorizării”, a anunțat IPJ Galati.

Individul care a folosit pistolul este acum cercetat penal pentru uz de armă fără drept și amenințare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Bugetarii nemulţumiţi de salarii ar putea zbura: Anunţul premierului

0
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că guvernul poate găsi "soluții pentru structuri de personal mai suple" în cazul angajaților de la guvern și parlament care protestează nemulțumiți de creșterea salarială de 10% propusă de Ministerul Muncii. CITEŞTE ŞI: Ciolacu...