vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIohannis, la ceremonia de decorare a Simonei Halep: E păcat că astfel...

Iohannis, la ceremonia de decorare a Simonei Halep: E păcat că astfel de talente nu primesc sprijinul cuvenit din partea autorităţilor statului

-

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la ceremonia de decorare a Simonei Halep cu Ordinul ”Steaua României”,, că e păcat că astfel de talente nu primesc sprijinul cuvenit din partea autorităţilor statului.

”E păcat că astfel de talente nu primesc sprijinul cuvenit din partea autorităţilor statului”, a declarat Iohannis în discursul său în care a elogiat performanţele Simonei Halep.

El a argumentat spunând că Halep a câtigat Turneul de la Wimbledon jucând pe un teren cu iarbă, în condiţiile în care noi, în România, nu  avem aşa ceva.

Iohannis a spus că exemplul Simonei Halep trebuie să impulsioneze autorităţile să gândească o strategie care să susţină sportul românesc.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...