joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFostul europarlamentar Petru Luhan a fost trimis în judecată pentru deconturi false

Fostul europarlamentar Petru Luhan a fost trimis în judecată pentru deconturi false

-

Fostul europarlamentar Petru Luhan a fost trimis în judecată pentru deconturi false, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În rechizitoriul întocmit de procurorii DNA, procurorii au stabilit că în perioada 17 martie 2010 – 06 martie 2012, Luhan Petru Constantin, în calitatea de europarlamentar, cu rea-credință, a depus la Parlamentul European 37 de cereri false prin care a solicitat rambursarea unor cheltuieli de transport.

Petru Luhan a fost trimis în judecată pentru deconturi false

La cererile respective, Luhan a atașat mai multe documente justificative cum ar fi facturi fiscale, chitanțe, bonuri de combustibil, prin care s-au supraevaluat costurile unor bilete de avion, s-au atestat deplasări cu autoturismul între localitatea de domiciliu a acestuia și locul de muncă, în principiu orașele Strasbourg sau Bruxelles, deplasări care, în realitate, erau efectuate cu avionul.
Prin această activitate, Petru Luhan a obținut pe nedrept de la Parlamentul European suma 50.368 de euro.
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...