duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDoi vânători atacați de urs într-o pădure din județul Bistrița Năsăud

Doi vânători atacați de urs într-o pădure din județul Bistrița Năsăud

-

Doi bărbaţi au fost atacaţi de urs în localitatea Milaş. Ei au fost asistaţi de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

 „Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinţa intervine pe raza localităţii Milaş pentru a acorda primul ajutor pentru doi bărbaţi (vânători) atacaţi de urs. Din primele informaţii, aceştia sunt conştienţi, cooperanţi, cu răni la nivelul feţei şi umărului”, a precizat sursa citată. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 48 şi 51 de ani, participau la o partidă de vânătoare autorizată, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud. „Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, în urma unui incident care a avut loc astăzi, 3 decembrie, în urma unei partide de vânătoare. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că doi bărbaţi de 48 şi 51 de ani, din Ţăgşor şi Comlod, care participau la o vânătoare colectivă, autorizată, pe raza unui fond cinegetic, ar fi fost atacaţi şi răniţi de un urs”, a informat IPJ, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...