duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRaport INML: Dorian Popa a consumat canabis înainte de a se urca...

Raport INML: Dorian Popa a consumat canabis înainte de a se urca la volan

-

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au dat rezultatele analizei toxicologice efectuate în cazul lui Dorain Popa.

CITEŞTE ŞI: Timișoara. Studenți tunisieni la Medicină suspectați că vindeau droguri, reținuți de DIICOT 

Potrivit raportului legiștilor, influencerul a mințit când a declarat că, în noaptea în care a fost oprit de poliție, nu consumase canabis, ci că se aflase la o petrecere unde doar a inhalat fum de la alte persoane.

Analiza toxicologică în cazul lui Dorian Popa arată că influencerul a consumat canabis înainte de a se urca la volan, anunță Realitatea Plus.

Prins în trafic

În urmă cu o săptămână, în Domnești, Dorian Popa a fost prins sub influența drogurilor în timp ce conducea un Lamborghini. Era îmbrăcat doar în chiloți.

Testul efectuat de polițiști pe loc a scos la iveală faptul că acesta consumase canabis. Dorian Popa le-ar fi spus polițiștilor, însă, că nu a consumat nicio substanță ilegală, dar că s-ar fi dus la o petrece unde a inhalat fum de canabis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...