joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăConstanţa. Doi băieți internați în stare gravă după ce s-au electrocutat pe...

Constanţa. Doi băieți internați în stare gravă după ce s-au electrocutat pe un tren

-

 Un incident a avut loc joi seară în localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa. Doi adolescenți în vârstă de 14 ani au fost transportați la spital cu răni grave, după ce s-ar fi urcat pe un tren și s-ar fi electrocutat.

. Unul dintre ei a ajuns la spital inconștient, având arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitaţi să intervină în localitatea Murfatlar după ce doi băieţi de 14 ani s-au electrocutat, cel mai probabil după ce s-au urcat pe un tren. Unul dintre băieţi are arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului fiind inconştient, iar cel de-al doilea a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.   Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanța, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Primul termen de judecată al lui Vlad Pascu cu noul magistrat

0
Un nou termen de judecată în ceea ce privește accidentul 2 Mai are loc joi, de la ora 10.00, la Judecătoria Mangalia. În acest proces Vlad Pascu este judecat după ce, aflat sub influența drogurilor, a lovit mortal cu...