sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaO româncă adoptată în SUA își caută mama biologică din România

O româncă adoptată în SUA își caută mama biologică din România

-

O tânără în vârstă de 32 de ani, născută la Timișoara și adoptată de mică în Statele Unite ale Americii, își caută mama biologică și fratele din România.

Ea a făcut un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României și speră ca cineva din familia sa de provenință să vadă apelul ei. „Poate cineva din familie vede dorința mea de a mă reconecta cu ei și o să le arate postarea mea”, a transmis tânăra.

Se numea la naștere Sonia Marinescu și s-a născut la Timișoara, pe data de 2 iunie 1991.

Știe despre părinții care i-au dat viață că se numesc Marinescu Gabriela și Marinescu Gheorghe. De asemenea, cunoaște faptul că are un frate cu 8 ani mai mare ca ea, pe nume Vlad.

„Vă rog frumos să distribuiți anunțul meu, deoarece mi-aș dori extrem de mult să îmi cunosc fratele și mama. Vă mulțumesc frumos pentru fiecare distribuire în parte”, a mai transmis Sonia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...