luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaITALIA. Doi români și-au riscat viața pentru a salva o femeie

ITALIA. Doi români și-au riscat viața pentru a salva o femeie

-

O femeie care a căzut cu mașina într-un canal de irigații și era la un pas să moară înecată, alături de cățelul ei. Ambii au fost salvați de doi români. Accidentul a avut loc în regiunea verona. Costel Marchez și fiu său a văzut accidentul și au sărit imediat să dea o mână de ajutor.

„A început maşina să ia apă, doamna striga după ajutor. Maşina se îndepărta de la mal şi atunci Mi-a venit imaginea că este familia mea în cazul ei. M-am băgat în apă, m-am prins cu o mână de mâner, cu mâna dreaptă am spart parbrizul din spate.

Eu am prins-o de mâna stângă, băiatul meu de mâna dreaptă şi am tras-o afară pe geamul din faţă, pe portiera din dreapta”, a povestit Costel Marcehz, român stabilit în Italia, pentru Observator Antena 1.

Deși s-a tăiat la mână în timp ce încerca să o scoată pe femeie, nu a abandonat operațiunea.

„Ne-au ajutat o doamnă italiană şi un domn italian, căruia îi era frică de ce a văzut, doar să se bage în apă. Dacă nu eram noi, nu se băga nimeni. Am simţit o împlinire în suflet”, a mai povestit românul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...