duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăO biserică  de lemn din Borșa, incendiată aproape în totalitate

O biserică  de lemn din Borșa, incendiată aproape în totalitate

-

O biserică din lemn, din Borșa, a fost cuprinsă de flăcări chiar în ziua de Florii, lăcașul de cult arzand generalizat, ca o torță. 

Potrivit Oanei Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș:, incendiul este localizat si se lucrează pentru lichidarea lui. Pompierii maramureșeni intervin cu mai multe echipaje, se intervine cu 3 echipaje de stingere din cadrul Gărzii Borșa, o autoscară tot din cadrul Gărzii Borșa, un echipaj de pompieri din cadrul secției Vișeul de Sus. „De asemenea, a fost prezent la intervenție un echipaj din cadrul ISU Bistrița, dar acesta s-a retras la bază. Avem și un echipaj medical. Nu au fost raportate victime. Din informațiile pe care le-am obținut de la apelant, nu era nimeni în biserică”., a declarat aceasta, potrivit.digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...