duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră Brăila. Adolescent mort în urma unui accident provocat de o șoferiță drogată

 Brăila. Adolescent mort în urma unui accident provocat de o șoferiță drogată

-

O tânără de 17 ani, aflată sub influența drogurilor, a făcut un accodent în urmă căruia un tânăr aflat în mașină și-a pierdut viața. Incidentul s-a produs la urcarea pe un pod din orașul Brăila, mașina lovind un stâlp după care  s-a oprit pe spațiul verde.

Accidentul rutier s-a produs pe Șoseaua Baldovinești din orașul Brăila,  tânăra de 17 ani din Brăila pierzând controlul volanului la urcarea pe pod,  după care ar fi acroșat un stâlp și s-a oprit pe spațiul verde.

În urma accidentului, un tânăr de 16 ani, din Brăila a fost declarat decedat de echipajul medical, tânăra în vârstă de 17 ani fiind transportată la spital. Ea a fost testată cu aparatul Drug Test,  rezultatul fiind pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital, potrivit stiripesurse.ro.

Cercetările sunt continuate de polițisti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...