duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimarul Capitalei: Piața Constituției, variantă din ce în ce mai certă pentru...

Primarul Capitalei: Piața Constituției, variantă din ce în ce mai certă pentru parada de 1 Decembrie

-

Piața Constituției este o variantă ”din ce în ce mai certă” pentru desfășurarea paradei de 1 Decembrie, în contextul în care lucrarea la Arcul de Triumf stagnează, a declarat, joi, primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin.

Regimentul 30 Garda "Mihai Viteazul" defileaza in timpul repetitiilor pentru parada militara, organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pe Bulevardul Libertatii din Bucuresti, sambata, 29 noiembrie 2014. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

”Rămâne Piața Constituției ca variantă din ce în ce mai certă. A existat până de curând posibilitatea să se desfășoare parada militară la Arcul de Triumf, dar nimeni nu a dorit să își asume responsabilitatea faptului că nu se va întâmpla absolut nimic cu monumentul. (…) Lucrarea de la Arcul de Triumf stagnează”, a spus Ștefănel-Dan Marin, la ședința CGMB de joi, informează Agerpres.

El a afirmat că, în ultima perioadă, lucrarea a început să se deruleze bine. ”În ultima perioadă, lucrarea a început ușor, ușor să se deruleze către ceea ce îmi doresc, ușor, ușor, pentru că încă de la bun început contractul a avut anumite hibe. (…) Sunt materiale care vor ajunge în țară în jurul datei de februarie 2016. Avem o mare problemă, pentru că dacă până pe 31 decembrie acele materiale nu vor fi aduse în țară va trebui să le suportăm din ban public, voi deschide o anchetă și voi solicita și organelor competente să deschidă o anchetă, astfel încât să vedem cine nu și-a făcut treaba și de ce pierdem bani europeni”, a afirmat edilul interimar al Capitalei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...