miercuri, mai 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrefectul Capitalei anunţă anchetă la metrou după ce o garnitură a luat...

Prefectul Capitalei anunţă anchetă la metrou după ce o garnitură a luat foc!

-

Prefectul Capitalei Toni Greblă s-a deplasat marți dimineață la Piața Romană, unde a avut loc un incident la stația de metrou.

„Au fost evacuate toate persoanele (…) S-a acționat profesionist”, a spus Toni Greblă, care a anunțat că va fi făcută o anchetă pentru a fi stabilită cauza incendiului.

„Au fost evacuate toate persoanele. Se evaluează situația, să vedem câte persoane au fost evacuate. Nicio persoană, din fericire, nu are nevoie de spitalizare. Va fi făcută o anchetă pentru a determina cauza acelui incendiu și vor fi luate măsuri corespunzătoare în funcție de concluziile anchetei. Din fericire, pompierii au acționat la timp. A fost activat planul roșu imediat după primirea apelului. (…) După părerea mea s-a acționat profesionist”, a spus Toni Greblă.

Toni Greblă a spus că este posibil să fie vorba de un scurtcircuit.

Trafic blocat

Traficul rutier este complet blocat în București, după incendiul de la metrou. Focul a fost lichidat de pompieri, dar la suprafață traficul a fost afectat.

CITEŞTE ŞI: Șeful SGG, Toni Greblă, a fost achitat definitiv

Poliția Rutieră a intervenit de urgență: „Având în vedere intervenția pompierilor la stația de metrou Piața Romană, Brigada Rutieră recomandă participanților la trafic:

-să evite zona;

-să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri;

-să circule cu prudență.

La acest moment traficul rutier este restricționat pe segmentul de drum cuprins între Piața Universității și Piața Romană, ambele sensuri de deplasare și pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Victoriei către Piața Romană.

De asemenea, au fost aplicate restricții de trafic și din intersecțiile apropiate, pe străzile ce converg către bd-ul Gheorghe Magheru”, au precizat cei de la Poliția Rutieră.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cine va prelua dosarul lui Vlad Pascu

0
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost recuzată înainte de ultimul termen al procesului în care este judecat Vlad Pascu, adolescentul drogat care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai de anul trecut, de caz urmând să se...