sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaUn șofer român de TIR a ajuns erou în Belgia

Un șofer român de TIR a ajuns erou în Belgia

-

Un șofer român de TIR a fost declarat erou în presa din Belgia, după ce pe 9 mai, în urma unui accident care a avut loc pe autostrada E314, din localitatea Genk, a salvat de la moarte un alt șofer.

Mai multe TIR-uri care circulau în coloană au fost implicate într-un accident, iar în cabina unuia dintre ele a izbucnit un incendiu. Imediat, un român și un belgian au sărit să-l scape pe un coleg din cabină.

„Am alergat spre TIR-ul acela cât de repede am putut, să văd dacă pot să ajut. S-a apropiat și un șofer român. Am văzut că șoferul lui Verheyen era blocat, dar nu am putut deschide ușa cabinei lui.

Șoferul român a fugit apoi repede la TIR-ul lui pentru a lua o bară de fier. Cu ea am spart geamul. Până atunci focul ajunsese deja în cabină. Șoferul suferea dureri îngrozitoare. A urlat. Dar nu am avut de ales decât să-l scoatem afară. Dacă nu am fi făcut-o, el nu ar fi supraviețuit”, a povestit Dominiek Fluder, pentru publicația locală Nieuwsblad.be.

Timp de câteva ore traficul a fost blocat pe autostradă, dar și pe drumurile folosite pentru devierea mașinilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...