sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn bărbat din Brașov a fost reținut după ce și-a agresat sexual...

Un bărbat din Brașov a fost reținut după ce și-a agresat sexual cele două fiice vitrege

-

Un bărbat de 41 de ani din Brașov a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a agresat sexual cele două fiice vitrege, în vârstă de 10 și respectiv 13 ani.

„Începând din luna august 2021, o persoană de sex masculin în vârstă de 41 de ani, profitând de autoritatea pe care, în calitate de tată vitreg, o avea asupra persoanei vătămate în vârstă de 10 ani, a sărutat-o de mai multe ori și a atins-o cu mâna în zona intimă și pe sâni.

Începând din luna noiembrie 2020, aceeași persoană de sex masculin, profitând de autoritatea pe care, în calitate de tată vitreg, o avea asupra persoanei vătămate în vârstă de 13 ani, a sărutat-o pe buze și a atins-o în zona intimă. Într-o zi după luna august 2021, în timp ce prima dintre persoanele vătămate minore se afla singură acasă în camera părinților, aceeași persoană de sex masculin a dezbrăcat-o de pantaloni și chiloți, după care i-a făcut sex oral în mod repetat”, au anunțat procurorii din Brașov, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...