luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăExplozie urmată de incendiu, într-un bloc din Carei. A fost activat Planul...

Explozie urmată de incendiu, într-un bloc din Carei. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

-

O explozie urmată de incendiu a avut loc, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Carei. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Până acum s-au înregistrat 11 victime.

Pompierii din Satu Mare intervin, duminică, după explozia care a avut loc într-un apartament dintr-un bloc din Carei.

”În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înalţime şi 4 ambulanţe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobilă), pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ţa Avram Iancu, din Carei”, anunţă ISU Satu Mare.

Explozia a fost urmată de incendiu, pompierii intervenind şi pentru lichidarea incendiului. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Trei ambulanţe SAJ au ajuns la faţa locului, potrivit observatornews.ro.

”Până în prezent s-au înregistrat 11 victime”, a comunicat ISU Satu Mare.

În acest moment 3 victime, care sunt intubate, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare cu o ambulanță SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ. 2 persoane au refuzat transportul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Două românce minore, luate cu forţa de statul suedez: Disperați, părinții cer ajutorul autorităților

0
Caz scandalos în Suedia. Două fete ale unei familii de români, stabilită în Suedia, au fost preluate în mod abuziv de stat. Disperați, părinții cer ajutorul autorităților române. CITEŞTE ŞI: Saloanele de tatuaje nu mai au voie să primească minori Cazul...