vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăElevul unei școli din Turda, lovit cu pumnii și picioarele de...

Elevul unei școli din Turda, lovit cu pumnii și picioarele de profesorul de matematică

-

Un profesor de la Școala „Horea, Cloșcă și Crișan” este cercetat pentru purtare abuzivă, de polițiștii din Turda. Bărbatul l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un elev de clasa a VI-a, cu care se certase la ora de matematică.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marți. Părinții elevului agresat spun că băiatul a fost lovit de profesorul de matematică, fiind scos afară din clasă.

,”La ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală „, a povestit mama elevului.

Mama elevului a fost informată de conducerea unității de învățământ că fiul ei a fost doar „îmbrâncit” de profesor. Ea a aflat de la ceilalți elevi și părinți că băiatul ei a fost agresat de profesorul de matematică.

Polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu. Oamenii legii fac cercetări în cazul elevului care spune că a fost bătut de profesor la ora de matematică, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...