vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBătaie între eleve în curtea unei școli din județul Dâmbovița, din cauza...

Bătaie între eleve în curtea unei școli din județul Dâmbovița, din cauza geloziei. „Nu e bine. Nu a procedat corect. Nu se face aşa, nu cu violenţă”

-

Scene șocante în curtea şcolii din Dărmănești, judeţul Dâmboviţa. O elevă de clasa a opta a lovit-o cu palmele şi picioarele pe o elevă mai mică din cauza geloziei. Incidentul a fost filmat şi postat pe rețelele de socializare.

„Cauza a fost iubitul fetei de clasa a opta. A avut un schimb de mesaje pe telefon cu eleva de clasa a şaptea. Era şi profesorul de serviciu. Până a ajuns acolo, conflictul s-a stins”, a declarat Glodeanu Gabriela, directoare.

Supărată, elevă de clasa a opta a chemat-o pe eleva mai mică în curtea şcolii, unde a lovit-o cu palmele şi a trântit-o la pământ.

„Nu e bine. Nu a procedat corect. Nu se face aşa, nu cu violenţă”

După terminarea scandalului, mama fetei bătăuşe a fost chemată la şcoală, potrivit observatornews.ro.

„Nu e bine. Nu a procedat corect. Nu se face aşa, nu cu violenţă. Putea să vorbească altfel, să înțeleagă.”, a spus mama elevei.

Cazul a intrat în atenţia Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, care a început o anchetă.

„Va analiza incidentul petrecut între cele două eleve. Profesorul de serviciu dacă se va constata că nu şi-a îndeplinit activităţile, va ajunge în faţa comisiei de disciplină a unităţii şcolare.”, a declarat inspector școlar Stan Mihail.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...