miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAccident neobișnuit provocat în Dâmbovița de șoferul unui TIR

Accident neobișnuit provocat în Dâmbovița de șoferul unui TIR

-

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc în localitatea Adânca din județul Dâmbovița. Șoferul unui TIR a intrat cu camionul  într-un gard.

Bărbatul a fost rănit. El a fost scos din cabina TIR-ului în stare de inconștiență, fiind transportat  la  Spitalul Județean din Târgoviște.

Pompierii au mai găsit o persoană care suferise un atac de panică.

“Intervenție în cazul unui accident rutier în comuna Adânca. Din primele informații un TIR a intrat într-un gard, o persoană este inconștientă.

Acționează Detașamentul Moreni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare.

La locul accidentului forțele de intervenție au identificat șoferul în stare de inconștiență nu este încarcerat și poate fi extras fără manevre de descarcerare.

La locul accidentului a mai fost identificată o persoană cu atac de panică căreia i se acordă îngrijiri medicale de către echipajul SMURD.

Șoferul a fost preluat de un echipaj SAJ DB și este transportat la UPU Târgoviște”, a transmis ISU Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă şi-a anunţat candidatura la alegerile Prezidenţiale

0
Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă şi-a anunţat, marţi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă aderă la un grup extremist în Parlamentul European Ea a precizat că este ultimul discurs în...