miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăTudor Chirilă, atac la Iohannis: Sunteţi un ticălos!

Tudor Chirilă, atac la Iohannis: Sunteţi un ticălos!

-

Artistul Tudor Chirilă, unul dintre oamenii care au promovat intens mișcările de protest împotriva OUG 13, îi transmite președintelui Klaus Iohannis că îl consideră ”un mare ticălos”.

CITEŞTE ŞI: Iohannis, făcut praf de USR: A influenţat DECISIV!

Chirilă consideră că Iohannis a făcut toate jocurile doar pentru refacerea USL și a înșelat toate așteptările oamenilor care și-au pus speranța în el.

Mesajul

„Aș vrea, domnule Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare. Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta.

Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteț ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine. E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca răul cel mai mic”, afirmă Tudor Chirilă.

Vinovat de criza politică

„Sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta. Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat, și ați înșelat așteptările tuturor! Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, unui ahtiat după imagine, și, da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, susține Chirilă.

Acesta mai spune că singurul scop al lui Klaus Iohannis a fost să se asigure că are o „gașcă, niște cozi de topor”. „Persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare. Nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează. Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul”, mai afirmă artistul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă şi-a anunţat candidatura la alegerile Prezidenţiale

0
Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă şi-a anunţat, marţi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă aderă la un grup extremist în Parlamentul European Ea a precizat că este ultimul discurs în...