duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn gălățean nevaccinat nu a respectat carantina. El a fost depistat de...

Un gălățean nevaccinat nu a respectat carantina. El a fost depistat de polițiști în Arad

-

Un bărbat care trebuia să fie în carantină în Galaţi a fost găsit de jandarmi într-o piaţă din Arad. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, revenise dintr-o ţară care avea risc epidemiologic ridicat.

El a fost sancționat cu 1.000 de lei.

Un echipaj de Jandarmerie a depistat sâmbătă noaptea un tânăr de 22 de ani din Galaţi. Acesta nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

El ar fi trebuit să stea în carantină până pe 15 noiembrie.

“Bărbatul a fost depistat în Piaţa Caius Iacob din municipiul Arad, pe timpul desfăşurării unor activităţi de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2. În urma stabilirii identităţii, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip coronavirus asociat şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 15 noiembrie inclusiv”, a anunţat IJJ Arad.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...