duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCîțu, atac la USR PLUS de pe scena UDMR: Este important să...

Cîțu, atac la USR PLUS de pe scena UDMR: Este important să știi că cel cu care discuți nu amenință, nu șantajează și nu-și ia jucăriile și pleacă acasă!

-

Premierul Florin Cîțu susține că actuala coaliție va sta 4 ani la guvernare, asta după ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, spusese că am avut 13 guverne, în ultimii 13 ani.

Cîțu i-a atacat și pe cei de la USR-PLUS și a spus că UDMR este un partener de încredere, nu unul care își ”ia jucăriile și pleacă acasă”.

Laudă UDMR

„Am auzit provocarea, dragă Hunor, vom sta la guvernare 4 ani de zile. Provocare acceptată! Vom rupe ciclul acesta al guvernelor care pică.

CITEȘTE ȘI: Cîțu, despre imaginile în care apare Superman: “Le pun şi râd de mine”

Indiferent de negocieri, de dorințele celuilalt, este important ca la finalul zilei să știi că cel cu care discuți nu amenință, nu șantajează și nu-și ia jucăriile și pleacă acasă. UDMR este un partener pe care te poți baza, un partener cu care poți discuta”, a spus Florin Cîțu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...