duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăÎPS Teodosie s-a supărat și a plecat de la ziua Patriarhului

ÎPS Teodosie s-a supărat și a plecat de la ziua Patriarhului

-

Prezent la aniversarea Patriarhului Daniel de pe Dealul Mitropoliei, Arhiepiscopului Teodosie al Tomisiului nu i s-a permis accesul cu mașina în curtea Patriarhiei.

Prin urmare, șoferul a fost nevoit sa lase limuzina de lux (Mercedes-Benz S Class) în fata barierei și să ducă pe jos buchetul imens de flori pe care Arhiepiscopul Teodosie i l-a adus in dar Patriarhului cu prilejul aniversarii a 70 de ani.

CITEȘTE ȘI: ÎPS Teodosie: Sunt oameni care merg la mare total dezbrăcaţi. Mi se pare o ruşine de neacceptat

Conform g4media, vizibil deranjat de acest moment, Teodosie a participat doar la slujba de Te Deum care a fost oficiată în altarul de vară din curtea Patriarhiei.

După slujba care a durat aproximativ o oră, Arhiepiscopul Teodosie a plecat de la ceremonie. Momentul plecării ierarhului de la Constanța a avut loc chiar în timpul în care toți membrii Sfântului Sinod împreună cu invitații Patriarhului au intrat în Palatul Patriarhiei pentru a participa la momentul aniversar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...