joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBârlad: Accident rutier spectaculos grav, soldat cu victime

Bârlad: Accident rutier spectaculos grav, soldat cu victime

-

O persoană a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad. Ea a fost proiectată pe carosabil după ce maşina cu care mergea s-a lovit de un stâlp.

La locul accidentului, au intervenit reprezentanţii Detaşamentului de pompieri Bârlad, cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi o ambulanţă tip B aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

„În accident a fost implicat un autoturism şi au existat două persoane rănite. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism puternic avariat şi două victime, între care una încarcerată. Cea de-a doua victimă a fost proiectată în afara autoturismului. Ea se afla în stare de inconştienţă şi stop cardio-respirator”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Victimei i s-au făcut manevre de resuscitare

Victima aflată în stop cardio-respirator a fost preluată de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui, fiind începute manevrele de resuscitare.

”O ambulanţa SMURD tip B2 Bârlad care se deplasa spre CPU Bârlad transportând o persoană care suferise un traumatism de membru superior a oprit la locul accidentului. A acordat primul ajutor persoanei descarcerate, după care a transportat la spital victima aflată în ambulanţă. Imediat, echipajul ambulanţei SMURD a revenit la faţa locului. A preluat şi a transportat victima descarcerată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Victima proiectată în afara autoturismului a fost resuscitată, după care a fost transportată la CPU Bârlad”, a spus Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Primul termen de judecată al lui Vlad Pascu cu noul magistrat

0
Un nou termen de judecată în ceea ce privește accidentul 2 Mai are loc joi, de la ora 10.00, la Judecătoria Mangalia. În acest proces Vlad Pascu este judecat după ce, aflat sub influența drogurilor, a lovit mortal cu...