duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeAnchetă a Primăriei Giurgiu după ce o firmă a demolat din greșeală...

Anchetă a Primăriei Giurgiu după ce o firmă a demolat din greșeală un alt bloc decât cel care trebuia

-

Situație de ”Cascadorii râsului” la Giurgiu, după ce o firmă de construcţii care are contract cu municipalitatea pentru demolarea unui bloc dezafectat, a demolat un alt bloc, de asemenea nelocuit. Primăria Giurgiu a declanşat o anchetă în acest caz.

bloc demolat giurgiuConstrucţia care trebuia demolată este un fost cămin, situat într-o zonă de la periferia Giurgiului. În zonă sunt două construcţii foarte asemănătoare, respectiv căminul C şi căminul D, pe care autorităţile locale anunţaseră că le vor pune la pământ şi în locul cărora urmează a fi construite locuinţe sociale noi.

Conform reprezentanţilor Primăriei, căminele nu mai puteau fi locuite şi erau în stare avansată de degradare, astfel încât s-a decis demolarea lor întrucât consolidarea şi renovarea ar costa mai mult decât ridicarea unor construcţii noi.

Primăria a încheiat, în urma unei licitaţii, un contract cu o firmă de construcţii pentru demolarea unuia dintre cămine, însă reprezentanţii firmei au venit cu buldozerele şi au demolat parţial celălalt bloc, nu pe cel prevăzut în contract.

„Acţiunea de demolare a început mai devreme, şi nu aşa cum ar fi trebuit. Firma care a câştigat prin licitaţie această acţiune nu a aşteptat ordinul de începere a demolării, iar echipa a acţionat prin demolarea unui alt bloc decât cel care trebuia în prima fază. Problema nu a fost la Primărie. Muncitorii firmei care acţionează acolo nu ar fi trebuit să demoleze, pentru că nu aveau ordin de începere a lucrărilor. Într-adevăr, firma este câştigătoarea licitaţiei, dar nu primise încă ordinul. Firma avea documentele de atribuire, locaţia şi blocul care trebuia să fie primul demolat”, a afirmat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...