luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăSubiecte fierbințiVanghelion în Piața Victoriei, în sprijinul premierului Sorin Grindeanu

Vanghelion în Piața Victoriei, în sprijinul premierului Sorin Grindeanu

-

Surse confidențiale ne-au informat că fostul Primar PSD al Sectorului 5 Marian Vanghelie, ar pregăti, împreună cu fînul lui Cătălin Stoichiță, o manifestare-surpriză de proporții împotriva aripii PSD condusă de Dragnea.

Săptămâna viitoare Vanghelie vrea să organizeze în Piața Victoriei sau în Parcul Izvor un miting, la care s-ar lăuda că poate aduce peste 25000 de oameni pentru susținerea Premierul Grindeanu, în cazul în care Dragnea și echipa PSD-ALDE vor pune în aplicare planul susținerii moțiunii de cenzură în Parlament împotriva Premierului Grindeanu.

Vanghelie se laudă că un astfel de miting este realizabil, amintind de celebrele mitingurile din Parcul Izvor organizate de Vanghelie de 1 mai ori de renumitele “Vanghelioane”. Finul său, Cătălin Stoichiță s-a reîntors în așa-zisa frontieră gri a politicii românești, zona de consultanță politică, fiind implicat în multe proiecte politice imposibile și chiar în organizarea mitingurilor de protest din Piața Victoriei. Stoichiță a fost și președinte interimar, pentru câteva săptămâni, al Partidului #Rezist, o grupare politică despre care s-a zvonit că ar fi controlată de apropiați ai serviciilor secrete. Un alt proiect politic în care este implicat Stoichiță este strângerea de semnături pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului General Gabriela Firea și a primarilor de sector din București.
Pînă la publicarea acestui articol, Vanghelie cât și Stoichiță nu au putut fi contactați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...