luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTineretul Social Democrat i-a înrolat pe „junii” lui Băsescu și la Sectorul...

Tineretul Social Democrat i-a înrolat pe „junii” lui Băsescu și la Sectorul 6

-

După începutul în forță, din 2 mai, când a a fost anunțată trecerea conducerii centrale și a majorității membrilor Organizației Tineretului Mișcarea Populară la PSD, a venit rândul Sectorului 6 să susțină evenimentul de primire a noilor membri în Tineretul Social Democrat (TSD).

Acțiunea, desfășurată la sediul organizației PSD Sector 6, din cartierul Drumul Taberei, a adunat sute de tineri care și-au propus să construiască o echipa mai unită și mai puternică.

Gabriel Mutu: „Aici veți face o altfel de politică”

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a reafirmat sprijinul pe care îl acordă zi de zi tinerilor: „Aici veți face o altfel de politică. Înainte de orice proiect politic, noi promovăm relațiile interumane, prietenia dintre membri, dar și prietenia din familie. Îi susțin cu toată puterea și încrederea, pentru a crește frumos împreună și pentru a dezvolta proiecte mai mari decat consideră ei că pot duce inițial. TSD devine cea mai puternică organizație politică de tineret din țară, iar TSD Sector 6 un model pentru toate echipele de tineri uniți”.

Deputatul de București, care a făcut în anul 2016 campanie cot la cot cu tinerii și care îi susține necondiționat, doamna Beatrice Tudor, i-a felicitat pe foștii membri PMP pentru venirea într-o echipă câștigătoare, dar le-a transmis și un avertisment: ”Intrați astăzi într-o echipă de sector al cărei președinte, Gabriel Mutu, este extrem de tenace, muncitor, plin de energie și noi toți ne-am adaptat acestor condiții, ceea ce așteptăm și de la voi. Vă felicit că ați ales TSD și sunt și mai bucuroasă că ați ales TSD Sector 6.

Junii PMP, fericiți că au ajuns la Tineretul Social Democrat

Tinerii care au semnat noile adeziuni și-au exprimat susținerea totală a proiectelor PSD, regăsindu-și ideile și  în multe puncte din proiectul de guvernare social-democrat: ”Prin consens, ne-am dorit sa venim la TSD. La ei ne raportam tot timpul și dacă nu am putut să-i batem în alegeri, am anunțat că PMP se alătură celor care dau șanse tinerilor, adică PSD” a declarat Gabriel Popa, liderul tinerilor noi veniți în TSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...