Secretarul PMB, Tudor Toma, şi-a dat demisia. El a fost „artizanul” alegerii ilegale a lui Ştefănel Marin

PUG
Secretarul general Tudor Toma, nu a semnalat ilegalitatea

Tudor Toma

Secretarul general al Municipiului București, Tudor Toma, și-a anunțat demisia din această funcție, joi, în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

El a menționat că nu candidează, dar nu a oferit alte explicații pentru decizia sa. Anunțul a fost făcut imediat după ce CGMB a votat proiectul de hotărâre care vizează înființarea Corpului de control al primarului general al Capitalei, la nivel de direcție.

Tudor Toma a fost „artizanul” bulibăşelii de la Primăria Capitalei, atunci când a fost ales primar interimar Ştefănel Marin, aşa cum a dezvăluit Cetateanul.net.

CITEŞTE şi DOCUMENT Cinci motive de nulitate pentru alegerea primarului Capitalei – Zilele „edilului” Marin Ștefănel sunt numărate!

Alte prevederi ale proiectului de hotărâre votat joi: Serviciul Managementul Calității se transformă în Direcția Managementul Calității; Serviciul Suport Tehnico-Administrativ se transformă în Direcția Suport Tehnico-Administrativ; Serviciul Contracte din cadrul Direcției Generale Achiziții își modifică atribuțiile și va deveni Serviciul Concesionări; se înființează Serviciul Peisagistică Urbană ca structură distinctă în cadrul Direcției de Mediu.

De asemenea, conform proiectului, se aprobă numărul de posturi al aparatului de specialitate al Primarului General, care crește de la 1.018 la 1.093.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.