luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSute de elevi evacuați dintr-o școală din Botoșani

Sute de elevi evacuați dintr-o școală din Botoșani

-

600 de copii au fost evacuați, luni dimineață, dintr-o școală din Botoșani din cauza unei lămpi care a ars, a comunicat ISU Botoșani.

Patru echipaje de pompieri au intervenit la Școala Generală nr. 14, pentru stingerea incendiului produs de un scurtcircuit într-unul din grupurile sanitare. Alarma a fost dată de o îngrijitoare care a simțit miros de fum. ”În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat, în cel mai mai scurt timp, patru echipaje din cadrul Detașamentului de Botoșani, cu patru autospeciale de intervenție cu apă și spumă, precum și două ambulanțe SAJ. Aceștia au constatat că ardea o lampă de iluminat dint-un grup sanitar, cu degajări mari de fum. Incendiul a fost lichidat. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit. La fața locului au ajuns prefectul județului, Sorin Cornilă, inspectorul șef al ISU Botoșani și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. Aceștia au dispus verificarea modului de exploatare a instalației electrice și a efectuării reviziilor tehnice periodice. Școala are autorizație de securitate la incendiu”, au precizat autoritățile, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...