joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRomân căutat de FBI, prins în București

Român căutat de FBI, prins în București

-

Un român căutat de FBI pentru înșelăciune, spălare de bani și falsificare de pașapoarte, a fost prins în București.

Conform anunțului de urmărire generală a românului în vârstă de 40 de ani, autoritățile americane au oferit până la 750 de mii de dolari recompensă pentru orice informație  care ar duce la prinderea acestuia.

Potrivit datelor de la FBI, românul era dat în urmărire din anul 2012. El a fost pus sub acuzare alături de alte persoane. Unele dintre ele erau  tot români, deoarece ar fi creeat o rețea de înșelăciune care a adus un prejudiciu de sute de milioane de dolari.

Aceștia ar fi înșelat numeroși cetățeni americani prin intermediul unor anunțuri de vânzare a unor mașini de lux, dar și a altor bunuri scumpe, postate pe diverse siteuri. Anunțurile erau false, spun autoritățile americane. Aceștia reușeau să-i convingă pe cei interesați să vireze diverse sume de bani în conturi de unde luau rapid și apoi dispăreau.

Este vorba de o urmărire  care a avut loc pe parcursul a aproape 10 ani. Ea a fost terminată după ce polițiștii din București, de la Secția 2, pe baza unor informații primite, au reușit să îl descopere pe bărbat în Capitală. Acesta a fost reținut. Cel mai probabil va urma o procedură de extrădare în SUA, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...