luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPotop pe străzile din Reșița! Locuitorii s-au baricadat în case

Potop pe străzile din Reșița! Locuitorii s-au baricadat în case

-

Mai multe străzi au fost inundate, luni după-amiază, în orașul Reșița, după o rupere de nori.

Mai multe străzi din municipiul Reşiţa au fost inundate, luni după-amiază, după o ploaie torentială. Pompierii din turele libere au fost chemaţi să intervină. ”La nivelul judeţului Caraş-Severin s-au suplimentat efectivele cu personal din turele libere pentru gestionarea situaţiei actuale, în contextul fenomenelor meteorologice avertizate”, a transmis ISU Caraş-Severin, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Caraș-Severin, echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița intevin în mai multe locații din municipiu și cartierele aparținătoare pentru scoaterea apei din mai multe gospodării. În prezent se acționează cu 4 motopompe în următoarele locații 4 străzi din municipiul Reșița, 3 străzi din cartierul Țerova, cartierul Doman, cartierul Secu. Nu sunt persoane în pericol, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...