sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeDâmbovița: Exproprieri pentru lărgirea DN7 Bâldana – Titu

Dâmbovița: Exproprieri pentru lărgirea DN7 Bâldana – Titu

-

Consiliul Județean Dâmbovița va demara, anul acesta, proiectul de lărgire la patru benzi a Drumului Naţional 7, pe tronsonul Bâldana – Titu. Lucrările au primit finanțare de la Guvern. Prima etapă a proiectului va fi exproprierea terenurilor din zona pe care drumul va fi lărgit.

conferinta psd continuare 2.06.2011
Adrian Țuțuianu

Valoarea investiţiei este de 208.671.273 lei, informează ziardedambovita.ro. Banii vor fi folosiţi pentru lărgirea drumului pe patru benzi pe o lungime de 21,4 kilometri, realizarea a patru poduri noi şi reabilitarea altor trei, construirea a cinci podeţe noi şi trei podeţe subtraversări, dar şi pentru realizarea unei parcări pentru staţionarea de scurtă durată pe ambele sensuri de mers. Toate aceste investiţii sunt preconizate a fi finalizate în doi ani.

În şedinţa de Guvern din 31 iulie s-a aprobat Hotărârea privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată aflate pe coridorul lucrăriilor.

Sumele individuale estimate de către expropriator aferente despăgubirilor sunt în cuantum total de 1,2 milioane de lei.

“Este un lucru extrem de important. Procedurile de expropriere se pot desfăşura în următoarele două luni şi, paralel, cu această procedură se va trece şi la achiziţiile publice pentru contractul de lucrări. Practic, suntem în linie dreaptă şi eu cred că, dacă nu vom avea contestaţii, undeva la sfârşitul lunii octombrie, procedura de achiziţie publică poate fi finalizată şi lucrarea poate începe. Ceea ce trebuie să facem noi este să urmărim derularea în termenul cel mai scurt a procedurii de achiziţie publică şi apoi, în bugetul anului viitor, să avem o sumă cât mai consistentă pentru execuţia de lucrări pe acest tronson de drum naţional, care va asigura dezvoltarea zonei de sud a judeţului Dâmboviţa”, a declarat preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...