joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeCălăraşi: Primăria invită călărășenii la “Sărbătoarea Dunării”

Călăraşi: Primăria invită călărășenii la “Sărbătoarea Dunării”

-

Primăria Călărași îi invită pe locuitorii orașului să participe la Festivalul “Sărbătoarea Dunării”, care va avea loc duminică, 17 august, informează obiectiv-online.ro.

Sarbatoarea Dunarii Calarasi“Sărbătoarea Dunării”  – prima activitate din proiectul cu titlul “Dunărea, forever”, finanţat prin Programul Operaţional de Pescuit  2007-2013, este organizată de Primăria Călăraşi, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi. Activitățile vor avea loc în Parcul Central, Parcul Dumbrava şi pe braţul Borcea.

“Sărbătoarea Dunării” propune călărăşenilor anul acesta următoarele activităţi: festival pe apă realizat de Asociaţia Milla 23 Ivan Patzaichin, la care sunt invitate să formeze echipaje institutii publice şi private din oraş; Finala Cupei Dunării la futsal; concurs de pescuit;  expoziţie de artă culinară cu preparate pe bază de peşte, cu participarea unor restaurante din Călăraşi; program artistic susţinut cu participarea a circa 150-200 elevi din municipiul Călăraşi (pe scena Parcului Dumbrava); expoziţie fotografică despre Dunăre

Proiectul “Dunărea, forever” are o valoare de 463.000 lei şi va dura 14 luni. Până la decontarea sumelor din proiect, s-au făcut achiziţii din bugetul local, aprobate de Consiliul local, bani ce vor fi solicitaţi spre rambursare în cea mai mare parte. Activitatea “Sărbătoarea Dunării” are un buget aprobat de Consiliul local de 65.000 de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...