luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăUtileInformează-teA început cadastrarea gratuită. Vezi unde se fac măsurători

A început cadastrarea gratuită. Vezi unde se fac măsurători

-

Încep măsurătorile pentru înregistrarea proprietăților în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF). În total, proprietarii a circa 300.000 de imobile din 23 de județe vor beneficia în perioada următoare de cadastru gratuit. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a încheiat contractelele pentru începerea lucrărilor de cadastru general în primele 35 de comune, potrivit unor surse din cadrul ANCPI.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru  și carte funciară urmează să înceapă în comunele: Frumușeni (jud. Arad), Balinț, Secaș (jud. Timiș), Rogova (jud. Mehedinți), Țânțăreni (jud. Gorj), Goicea (jud. Dolj), Diculești, Făurești (jud. Vâlcea), Vișina, Vișina Nouă, Vădastra (jud. Olt), Recea, Miroși (jud. Argeș), Lița, Ciuperceni (jud. Teleorman), Bilciurești (jud. Dâmbovița), 1 Decembrie, Copăceni (jud. Ilfov),  Lețcani, Movileni (jud. Iași), Coșula, Copălău (jud. Botoșani), Cornu Luncii (jud. Suceava), Dobreni, Săbăoani (jud. Neamț), Văcăreni (jud. Tulcea), Movila Miresii (jud. Brăila), Mărăcineni, Cilibia (jud. Buzău), Băleni (jud. Galați), Sântimbru, Ciugud (jud. Alba), Tulca (jud. Bihor), Ghelari (jud. Hunedoara), Chinteni (jud. Cluj).

PNCCF se desfășoară în perioada 2015-2023 și are ca obiectiv înregistrarea sistematică a imobilelor în 2337 UAT- uri situate în mediul urban și rural. PNCCF a fost instituit în scopul înregistrării gratuite a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară și al eliberării certificatelor pentru înscrierea în cartea funciară a posesorilor ca proprietari şi, după caz, a dezbaterilor succesorale. Finanțarea pentru lucrările de cadastru general va fi asigurată din veniturile proprii ale ANCPI.

http://www.ancpi.ro/images/pnncf-harta-stadiu-lucrari.pdf.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...