luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUSR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

-

Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie – atât cele locale, cât și cele europarlamentare.

CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru şefia NATO

Astfel, suprse politice ne-au precizat că mai marii USR nu vor să mai audă de ADU și urmează să rupă această alianță făcută înainte de alegeri cu Cătălin Drulă la șefia partidului.

Mai mult, sursele citate spun că la alegerile prezidențiale, USR intenționează să mergă singuri cu propriul candidat. La fel si la alegerile parlamentare. Viitorul șef al partidului, care cel mai probabil va fi Elena Lasconi, va iniția ruperea ADU.

Lasconi atacă Alianța Dreapta Unită

Elena Lasconi, reconfirmată prin vot în funcția de primar la Câmpulung, a declarat, la două zile după alegeri, că de vină pentru rezultatul „dezastruos” al USR sunt de vină Cătălin Drulă, dar și membri ai Biroului Național, despre care spunea că ar trebui și ei să își dea demisia. Ea a descris Alianța Dreapta Unită ca fiind „o greșeală, deoarece a fost făcută pe genunchi.”

„Alianța Dreapta Unită poate fi o greșeală, a fost făcută pe genunchi, eu am solicitat să ne dea un răgaz să vedem care-i treaba, să facem măsurători, nu s-a întâmplat și consider că a fost o greșeală. Acum suntem într-o situație foarte slabă, eu nu m-am așteptat să văd o cifră sub 10″, a declarat Lasconi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...