vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRevoltă în BEC: Şedinţă suspendată

Revoltă în BEC: Şedinţă suspendată

-

Reprezentanții partidelor au refuzat, miercuri, să participe la ședința Biroului Electoral Central programată să se desfășoare de la ora 13.00, în semn de protest față de o circulară emisă fără consultarea acestora.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ. Cod galben de inundaţii în 29 de judeţe

„Nu s-a asigurat cvorumul, astfel că ședința a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată”, spun sursele citate.

Circulara

Preşedintele BEC şi preşedintele AEP au transmis, marţi, o circulară birourilor electorale de circumscripţie pentru ca acestea să-şi desfăşoare activitatea neîntrerupt până la încheierea procedurilor de centralizare a rezultatelor alegerilor din 9 iunie, precizând că suspendarea activităţii este excepţională şi nu este prevăzută în legislaţie.

Luni seară, procesul electoral a fost suspendat în 22 de judeţe, din cauza oboselii, a volumului mare de voturi care rămăseseră de preluat şi din cauza caniculei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...