luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRevoltă în AUR: Situaţia dă în clocot!

Revoltă în AUR: Situaţia dă în clocot!

-

AUR este un partid care stă pe un butoi cu pulbere, cu doar câteva zile înainte de alegeri.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Operațiune de amploare a Poliției: 169 de percheziţii au loc în țară

Nemulțumirile s-au acumulat în pre-campania electorală, dar în campania electorală oficială situația tinde să dea în clocot, iar ținta principală tinde să devină „domnitorul” George Simion.

În pre-campania electorală, cei din AUR au dus o luptă contra cronometru pentru a avea candidați în toate localitățile, din toate județele. Acest lucru nu s-a reușit și, efectiv, AUR nu are candidați în toată țara.

Deși își făceau planuri că vor obține peste 20% la alegerile locale și europarlamentare, situația din teren se dovedește una mult mai complicată. AUR realizează ce înseamnă lipsa unui „aparat de partid” și conștientizează forța reală a celor de la PSD și PNL, cei care au o rețea foarte vastă de candidați, de susținători și oameni cu foarte multă experiență în alegeri.

Revoltă împotriva ‘domnitorului’

Nemulțumirile celor din AUR încep să se îndrepte masiv către „domnitorul” George Simion. Acesta este acuzat pentru faptul că a lucrat foarte mult la imaginea proprie, iar candidații AUR sunt lăsați să se descurce pe cont propriu.

Conform surselor noastre, în AUR există nemulțumiri majore pentru că George Simion i-a favoriza și promova doar pe oamenii care sunt cei mai apropiați de el. Simion este acuzat că pune relațiile personale înaintea interesului partidului. De asemenea, în AUR există nemulțumiri majore și privind tema de campanie, care are ideea de a promova domnitorii români. În AUR au apărut și glume: „Au crescut în sondaje Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș, dar noi am scăzut”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...