sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalProtest în Sănătate: Se asigură doar urgenţele

Protest în Sănătate: Se asigură doar urgenţele

-

Salariaţii din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate protestează, miercuri, fie în birouri, prin întreruperea lucrului, fie în faţa instituţiilor. Pe durata protestului se asigură doar urgenţele.

CITEŞTE ŞI: Siegfried Mureşan: Comisia Europeană anunță astăzi dacă recomandă începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE

„Protestele angajaţilor din cadrul CNAS/ CAS judeţene se desfăşoară în toate judeţele ţării. Protestul a început de joi, 2 noiembrie şi continuă pe perioadă nedeterminată. La acest moment, în toate judeţele ţării, angajaţii protestează fie în birouri prin întreruperea lucrului, fie în faţa instituţiilor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Blocului Naţional Sindical.

Stau doar la urgenţe

Potrivit acestora, pe perioada protestului, angajaţii Casei asigurări doar urgenţele între orele 08.00-09.00 şi 16.00-17.00, precum: serviciile pentru duplicarea cardurilor de sănătate, aprobări pentru aparate de oxigen, stome sau servicii necesare gravidelor ori persoanelor cu dizabilităţi.

Protestul este generalizat, pe perioadă nedeterminată şi este general de lipsa dialogului social, nerezolvarea problemelor din sistem, dar şi de faptul că salariile nu au mai crescut din 2018.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...