luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrefectul de Giurgiu, în incompatibilitate

Prefectul de Giurgiu, în incompatibilitate

-

Prefectul județului Giurgiu, Florentina Stănculescu (56 de ani), se află în stare de incompatibilitate de aproape doi ani de zile, aceasta deținând în paralel cu funcția administrativă și funcția de vicepreședinte PSD, conform Agenției Naționale de Integritate.

CITEŞTE ŞI: Scandal în Prahova între Prefectură şi CJ pe strada surpată din Slănic

„Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 10 noiembrie 2022, întrucât, exercită funcția de vicepreședinte al unui partid politic simultan cu deținerea funcției publice din cadrul Consiliului Județean Giurgiu, încălcând astfel prevederile art. 98, alin (2) din Legea nr. 161/2003″, conform unui comunicat de presă al ANI.

Numită în 2022

Florentina Stănculescu a fost numită de Guvern pe 27 ianuarie 2022 în funcția de prefect de Giurgiu. Anterior, ea lucrase în CJ Giurgiu încă din 2004 ca șef Serviciu Buget Finanțe, ca Director Executiv dar și pe postul de consilier.

Agenția Națională de Integritate l-a acuzat miercuri și pe primarul Timișoara că se află în conflict de interese administrativ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...