luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPonta, despre testele antidrog: Mi s-a spus din Poliţie!

Ponta, despre testele antidrog: Mi s-a spus din Poliţie!

-

Fostul premier Victor Ponta a abordat, în emisiunea lui Marius Tucă, subiectul ordonanței 84 care prevede suspendarea permisului de conducere pentru cei care refuză testarea pentru droguri.

CITEŞTE ŞI: Conflict spontan la o stație de metrou din București

El a subliniat problemele legate de fiabilitatea testerelor pentru droguri folosite de poliție, menționând că acestea au un grad ridicat de eroare. De asemenea, fostul premier a sugerat că, în cazul unei opriri de către poliție, cei vizați ar trebui să solicite efectuarea unei analize de sânge la Institutul de Medicină Legală (IML), care oferă rezultate mult mai precise.

„Mi s-a zis chestia asta din poliție, li s-a zis multora: Dacă te oprește și dacă pui testerul ăla, vezi că testerul ăla are un grad foarte mare de de eroare. Motiv pentru care neapărat spune: aș vrea să mergem la IML, îmi ia sânge. Că ăla nu prea poate să greșească”, spune Ponta.

Trebuie perfecţionate

În opinia sa, până când testele antidrog nu se vor perfecționa, atunci este rezonabil să existe o reticență în acceptarea lor fără rezerve. „Sigur, dacă ai niște teste foarte sigure, înțeleg că astea cu alcoolul sunt 90% bune. Nu există perfecte. Dar când s-or perfecționa, atunci e altceva, nu te opui. Și eu sunt împotriva ideii. Dacă te opui, nu vreau să dau test, atunci e infracțiune”, a continuat fostul premier. În încheiere, Ponta a făcut o remarcă ironică legată de starea actuală a lucrurilor din România: „Este încă un caz care confirmă teoria mea, la care țin să nu mă plagieze nimeni, și anume că în România, până vine inteligența artificială, o terminăm noi cu prostia natura naturală”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...