sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăOrban a demis-o pe Olguța: „A fost plăcerea cea mai mare”

Orban a demis-o pe Olguța: „A fost plăcerea cea mai mare”

-

Premierul Ludovic Orban a declarat că simțit o reală plăcere să o demită pe Lia Olguța Vasilescu care deținea funcția de consilier al Primului –Ministru.

”Am mai demis încă un rând de reprezentanți ai PSD, dar plăcerea cea mai mare a fost să o demit pe Lia Olguța Vasilescu, că ea era consiliera Premierului și se poate ocupa de acum de campania electorală”, a declarat Ludovic Orban în ședința de guvern.

Olguța Vasilescu: Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelisti?

În replică, Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis premierului Orban că funcţia ei era neremunerată.

”Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL… Ludovic cel mic anunţă că m-a demis din funcţia de consilier onorific al premierului, funcţie neremunerata, oricum… Păi, eu nu eram consilier la ţine, ca să mă demiţi tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dăncilă şi mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelisti care taie pensii şi salarii, când eu ştiu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aş putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii şi niciun cm de autostradă?Ăştia nu au ce face şi demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanţi! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultaţii telefonice?”,  a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...