joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMedic prins în flagrant când lua şpagă!

Medic prins în flagrant când lua şpagă!

-

Doi indivizi, inclusiv un medic, reținuți pentru luare de mită într-un caz de pensionare medicală, la Craiova.

Direcția Generală Anticorupție Dolj, sub coordonarea unui procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, au prins în flagrant două persoane în timp ce primeau fiecare câte 1000 de euro pentru a obține avizarea unui dosar de pensionare medicală a martorului denunţător.

Pe 15 mai, prima persoană a pretins şi primit de la un martor denunțător suma de 1.000 de euro, pentru a interveni prin intermediul unei persoane (personal medical), la angajați cu funcţii de decizie din cadrul unui spital din municipiul Craiova, prevalându-se de o presupusă influenţă pe lângă aceştia, în scopul facilitării pensionării medicale a martorului denunţător.

A doua zi, aceeași persoană, cercetată pentru trafic de influenţă, a fost reţinută pe o durată de 24 ore, apoi a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Dosar de pensionare

Ulterior, medicul primar care urma să avizeze dosarul de încadrare pentru pensionare a primit de la acelaşi martor 1.000 de euro.

„Banii au fost oferiți în legătură cu îndeplinirea unui act care intrau în îndatoririle sale de serviciu, respectiv în legătură cu soluţionarea favorabilă a dosarului de pensionare medicală a martorului denunţător, medicul fiind preşedintele Comisiei de Evaluare a Capacităţii de Muncă din cadrul unităţii medicale respective”, informează DGA. Și medicul a fost reținut timp de 24 de ore pentru luare de mită.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...