Maratonul Poveștilor în Dâmbovița

Carmen Holban
Carmen Holban

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată prin povești,  zeci de copii intrând în lumea basmelor purtați de cei mai tineri cititori ai Bibliotecii Județene ”I.H. Rădulescu” Dâmbovița, care a organizat Maratonul poveștilor. Participanții au putut vedea o piesă de teatru pusă în scenă tot de copii.  

„La „Maratonul Poveștilor”, zeci de copii ne-au demonstrat cât sunt de talentați și cât de importantă este lectura pentru ei, iar la Curtea Domnească am cunoscut o echipă de adolescenți care ne reprezintă județul cu succes în competițiile internaționale de robotică. Sunt deosebiți! Felicitări tuturor! Văd lumea cu alți ochi decât noi, adulții! Inocența, privirile vesele și zâmbetele lor sunt cea mai mare mulțumire pentru noi. Astăzi, de 1 Iunie – Ziua Copilului, am participat cu bucurie la două momente speciale organizate de copii mai mici și mai mari cu ocazia „Zilelor Județului Dâmbovița”, a declarat deputatul Carmen Holban.

ROBOT X junior ( David Alexandru Tudorache, Adrian Badea și Marin David Cătălin) și ROBOT Z Jr. – (Niță Călin-Ionuț, Pătrașcu Tudor-Andrei, Samson Matei-Christian) au fost premiați  în cadrul celei de-a două Ediție a Galei de Excelență a Județului Dâmbovița. Cei 6 copii au urcat pe scenă alături de profesorul lor coordonator, Daniela Floroiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.