Guvernul a aprobat bugetul de stat pe 2019, în varianta făcută din pix de Dragnea și Vâlcov

Guvernul a aprobat bugetul
FOTO soviani.com

În ședința de vineri, Guvernul a aprobat bugetul de stat pe 2019, în varianta făcută din pix de șeful PSD, Liviu Dragnea, și fostul primar din Slatina Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la opt ani de închisoare pentru șpagă în cimitir.

La rândul lui, Liviu Dragnea este condamnat definitiv în Dosarul Referendumului și se află în faza de apel cu Dosarul Bombonica.

Faptul că Guvernul a adoptat bugetul de stat pe anul în curs a fost anunțat de Agerpres, care citează surse guvernamentale.

În cadrul aceleiaşi şedinţe de Guvern au fost aprobate proiectul de lege privind bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2019, proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2019 şi Strategia fiscal-bugetară pentru perioada 2019-2021.

Guvernul a aprobat bugetul de stat pe 2019. Ce a spus Viorica Dăncilă

Premierul a precizat, în deschiderea şedinţei de Guvern, că proiectul a fost intens dezbătut cu toate părţile relevante şi în constituirea lui s-a avut în vedere susţinerea a trei piloni principali: sănătatea, educaţia şi investiţiile publice.

„De asemenea, am luat în calcul alocări bugetare care vor onora obligaţiile asumate de România în faţa partenerilor externi, cum ar fi 2% din PIB pentru Apărare, ceea ce asigură respectarea angajamentelor asumate de România în relaţia cu partenerii NATO şi sumele necesare organizării acţiunilor Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene”, a declarat Dăncilă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.