luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăEvaluarea Naţională şi BAC-ul ar putea fi amânate

Evaluarea Naţională şi BAC-ul ar putea fi amânate

-

Greva din Educație pare departe de final. Oferta guvernanților este „neinspirată”, au spus sindicaliștii imediat după ultimele negocieri pe care le-au avut aseară cu reprezentanții puterii.

CITEŞTE ŞI: Fonduri europene de peste 6,5 milioane de euro pentru a lupta cu bacteriile din spitale

Astăzi, premierul a anunțat că discuțiile cu aceștia vor continua până la găsirea unei soluții.

Liderii de sindicate au anunțat, joi seară, după ultimele negocieri cu Guvernul, că au solicitat majorarea veniturilor tuturor angajaților din educație cu 25% și că salariul unui dascăl debutant să pornească de la nivelul celui mediu brut pe țară.

Când sunt programate examenele

Luni, pe 29 mai, ar trebui sa înceapă înscrierea la Bacalaureat. Însă, dacă nu se ajunge la un acord astăzi, înscrierea ar putea fi amânată, așa cum s-a întâmplat și cu înscrierea la clasa a V-a. Automat, în acest caz, se decalează și susținerea examenelor.

Potrivit calendarului, la finalul săptămânii viitoare, pe 2 iunie, ar trebui încheiate cursurile pentru elevii de clasa a 12-a, însă mulți nu au terminat de parcurs materia din cauza grevei generale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...