luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDîncu, lovitură la PNL: Abuz de putere!

Dîncu, lovitură la PNL: Abuz de putere!

-

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, fostul ministru Vasile Dîncu, a transmis joi, că acţiunea de retragere a atribuţiilor secretarului de stat Florin Lixandru pentru delict de opinie, este un act de autoritarist şi totalitar care aduce aminte de vremuri pe care le credea demult apuse.

CITEŞTE ŞI: Senatorul PSD Vasile Dîncu cere revizuirea proiectelor de legi ale Educației

Dîncu a mai precizat că acest abuz de putere al unui proaspăt şi în acelaşi timp tânăr ministru aduce în atenţie necesitatea de a se gândi inclusiv la modificări privind funcţionarea guvernului şi exercitarea răspunderii ministeriale.

Comportament greu de înţeles

„Am constatat cu stupefacţie un comportament greu de înţeles al ministrului Educaţiei, doamna Ligia Deca, în ceea ce priveşte atitudinea faţă de partenerii de coaliţie şi faţă de beneficiarii şi actorii din sistemul educaţional. La nivelul PSD, am avut încă de la început dorinţa de a lucra onest, într-un efort partenerial comun, în grupurile stabilite la nivelul partidelor din coaliţie, la optimizarea proiectelor de legi ale educaţiei. Încercarea de a trece legile printr-o consultare formală cu partidele din coaliţie, „în două zile”, ne-a pus în situaţia de a cere mai mult timp pentru analize aprofundate şi pentru consultarea oamenilor şi organizaţiilor din sistemul educaţional”, spune Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.El precizează că „aceasta este calea responsabilă pentru aceste legi vitale pentru viitorul României şi susţin, în continuare, că legile educaţiei nu pot fi dezbătute, nici măcar în coaliţie, în regim de urgenţă”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...