luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDâmbovița. Polițiști în alertă !

Dâmbovița. Polițiști în alertă !

-

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o persoană anonimă, de pe raza localității Lungulețu, cu privire la faptul că are nevoie urgentă de intervenția poliției, închizând apelul telefonic.

S-a încercat în mod repetat contactarea apelantului, atât prin inițierea de apeluri telefonice, cât și prin mesaje text, fără a fi primit un răspuns. Au fost alocate resursele umane și logistice avute la dispoziția secției de poliție, în vederea identificării persoanei care s-ar fi putut afla într-o stare reală de pericol. „Ulterior, în urma activităților desfășurate, s-a reușit identificarea apelantului, respectiv un minor de 9 ani, din Lungulețu. Pentru apelarea nejustificată la SNUAU 112, tatăl copilului a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 34/2008″, au transmis oamenii legii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...